Silje Nicoline

-Det går bare en vei-

31 mai 2006

Hvilken dag er det i dag?

I dag er det "Lekre-" og "Utrolig-kloke" kvinners dag. Jeg synes alle passet denne, ikke gutter da seff. :o)

Vet du forskjellen? ....på damer og ordentlige kvinner ?

Damer: Hvis du ved et uhell har hatt for mye salt i den maten du lager, så putt en rå potet i kjelen/gryten. Den vil suge opp det overflødige saltet.Ordentlige Kvinner: Hvis du ved et uhell har oversaltet maden, så er det jo synd.

Damer: En god kur mot hodepine er å dele en lime i to og gni den mot pannen. Det fjerner hodepinen.Ordentlige Kvinner: Ta en lime, bland den med tequila og chili og drikk det. Du har fremdeles hodepine, men du bryr deg ikke!

Damer: For å unngå at poteter spirer, kan man legge et eple ned i posen til dem.Ordentlige Kvinner: Kjøp potetmospulver og oppbevar det i kjøkkenskapet i opp til et år.

Damer: Kaker får en pen, blank overflate, hvis de blir penslet med eggehvite før steking.Ordentlige Kvinner: Der står ikke noe på Toros ferdigblandinger om at kaken skal pensles. La det være.

Damer: Hvis du sliter med å åpne et glas syltetøy e.l. kan du prøve med oppvaskhansker på. De gir bedre grep.Ordentlige Kvinner: Be din lekre, rike og single nabo om hjelp!Damer: Ikke hell ut rødvin som er til overs. Det kan fryses til isbiter og brukes senere i sauser.Ordentlige Kvinner: Rødvin til overs????

1 Comments:

  • At 3:41 a.m., Blogger iekisch said…

    Så über smarte tips, det med vin og isbiter visste jeg fra før.

    Og det med syltetøyglass er nok det enkleste å stappe en kniv i sprekka for å få ut vakumet.

    Ha en velsignet dag!

     

Legg inn en kommentar

<< Home