Silje Nicoline

-Det går bare en vei-

13 oktober 2006

En uke har gått...

Endelig var det tid for besøk av vår alles kjære Lydia=)Jippi, det var mega kooooooooooooooselig! Kjæresten Øyvind var oxo med, og her er det beste bilde som ble tatt;)
Naturlignok stakk disse to oxo innom en tur...tenk at dere skal gifte dere!! PS:veldig bra bilde Daffi;) Håper du ser litt bedre ut på brudebilde...og Merete..hehe=)du er vittig!

Tid for husmorklubb=) Denne gangen ble det kjøttkaker, poteter, m/kålstuing. MMMMMmmm. Og alt er laget fra bunnen, ikke noe slinger i valsen her nei!

Lydia som prøver å inbille seg selv at hun har tatt hull i tunga..jeje..bedre lykke neste gang;)hihi=)
Helgas høydepunkt over alle høydepunkt!!! Sang på "Minns du songen" i Oslo konserthus. Konferansier var selvsagt Rune Larsen i egen person. Og her er bilde og bevis på at jeg faktsik snakket med han. Fikk oxo slått av en prat med Trond Lien og Arild Stav=) Og det var utrolig koselig å synge gamle bedehussanger igjen=)

Litt sånn ellers kan jeg meddele at vi sang i fengselet med FB. Det var en rar følelse, men absolutt veldig koselig. Musikkquizen tok helt av og vi vant, lett å vinne!Da fikk vi smørbukk=)Jippi!
I går var det Mosaic og selveste Samuel! Det var helt topp, og koreren Emil var helt topp han også...synd han var gift... Det er så drit bra!!Alle som får sjansen bør ta den og gå på Samuel Ljungblad konsert! Neste er i Kristiansand nå på lørdag, løp og hør!!! Alle må bare oppleve det!=)